Järjestä juhlasi tunnelmallisessa Naantalissa

Onko suunnitelmissasi järjestää ikimuistoinen perhejuhla tai vaikkapa hauska tapaaminen ystäväporukalla? Tarjoamme viihtyisät puitteet yksityistilaisuuksien ja juhlien viettoon. Tarjoilut toteutetaan toiveidenne mukaan ja räätälöidään tapauskohtaisesti.

Valittavana on kaksi erilaista juhlatilaa: Viinitarha ja Pastavintti.

VIINITARHA,  alakerta, esteetön pääsy, minimi 10 henkilöä. Tähän alakerran valoisaan tilaan mahtuu maksimissaan 28 henkilöä +8 hlöä viereiseen Aperol bar-tilaan.

✔️2-4 henkilön pöytiä, muokattavissa

✔️pinta-ala 36 m2

✔️wc-tilat vieressä, myös inva-wc

PASTAVINTTI, yläkerta, kulku portaiden kautta, minimi 15 henkilöä. Tähän yläkerran avaraan ullakkotilaan mahtuu maksimissaan 32 henkilöä ja kesäaikaan 42 henkilöä, kun yläkerran aurinkoterassi on käytössä säävarauksella.

✔️2-4 henkilön pöytiä, muokattavissa

✔️pinta-ala 57 m2

✔️wc-tilat vieressä

Tarjoilut toteutetaan toiveidenne mukaan

Esimerkiksi:

Lasi kuohuvaa, ruoka-annos listalta valinnan mukaan, kahvi ja kakku alk. 35 € / hlö. 

Viinit alkaen 24,50 € / plo.

Kysy ruokavaihtoehdoista lisää!

Meille on helppo tulla

Meille on helppo tulla niin autolla, julkisilla liikennevälineillä kuin jalankin. Ravintolamme vieressä on iso parkkipaikka, joka on kesäsesongin ulkopuolella maksuton. Kesällä parkkeeraus on maksullista.

Olette tervetulleita tutustumaan tiloihin paikan päälle – varaattehan tutustumiskäynnin etukäteen. Annamme myös mielellämme vinkkejä tilaisuuteenne sopivista tarjoiluista ja kuuntelemme toiveitanne, jotta tilaisuudestanne saadaan juuri teidän näköinen.

Peruutusehdot

Vahvistattehan henkilömäärän ja mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään 2 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan.

Minimihenkilömäärä on 10-15 tilasta riippuen. Pienemmiltä ryhmiltä veloitetaan erikseen tilavuokra. Soita meille numeroon 045 690 9250 ja kysy lisää!